Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Outdoorový obchod s.r.o. Menu

Wusthof - sada nožů do kuchyně

Pro profesionální kuchaře nebo nadšené hobíky, kteří si chtějí vybavit kuchyň kvalitními kuchařskými noži máme sady Wüsthof. Jsou to německé, precizně vyráběné a velice dobře navržené nože z kvalitní nerezové oceli, které vám udělají spoustu radosti a udělají mnoho práce.

Zobrazit více

Produkty

Wusthof Blok na nože Classic White 6 ks verze…

Wusthof Blok na nože Classic White 6 ks verze Santoku
Wusthof Blok na nože Classic White 6 ks verze Santoku: 6 dílná sada nožů v bloku:Classic White Nůž na...

Wusthof Blok s noži Classic Ikon 6 dílů

Wusthof Blok s noži Classic Ikon 6 dílů
Wusthof Blok s noži Classic Ikon 6 dílů: 6ti dílná sada nožů v bloku:Nůž na zeleninu Classic Ikon - délka...

Wusthof Blok s noži Classic 5 dílů černý

Wusthof Blok s noži Classic 5 dílů černý
Wusthof Blok s noži Classic 5 dílů černý: 5ti dílná sada do kuchyně, která obsahuje různé druhy nožů:Nůž...

Wusthof Gourmet Sada steakových nožů 6 ks

Wusthof Gourmet Sada steakových nožů 6 ks
Wusthof Gourmet Sada steakových nožů 6 ks: sada nožů s extra ostrou čepelí pro naporcování steaku ale...

Jsou všechny kompletně vyráběné v německém Solingenu, kolébce evropského nožířství. Není to žádná Čína nebo podobné destinace. Všechny nože jsou ergonomicky navržené a dobře vyvážené, aby se s nimi dobře pracovalo. 
Jsou vyráběné v několika moderních závodech v Solingenu, kdy je dbáno na přesnost výroby, perfektní slícování a obecně na kvalitu. Všechny čepele jsou vyráběné z oblíbené a dobře brousitelné nerezové oceli X50CrMoV15, která spolehlivě drží ostří. Na rukojeti jsou využívány hygienické materiály, které se dobře udržují.

Od sebe se jednotlivé řady kuchařských nožů Wusthof odlišují ukončením čepele a přechodu do záštity, kdy čepel buď přechází přímo do záštity (je spíše součástí čepele). To je elegantní řešení, které dobře vypadá, ale hůře se brousí kraj nože. Nebo je čepel zúžená do rukojeti a teprve pak přechází do záštíty (je spíše součástí rukojeti), to je výhodnější pro běžné broušení.
Druhým rozdílem jsou rukojeti. Ekonomická řada má střenky, které jsou pouze nýty uchycené na nůž. Vyšší řady mají lůžko střenek vykované z jednoho kusu oceli spolu s čepelí a střenky jsou tam vsazené a samozřejmě opět přinýtované. Rukojeti mohou být buď klasické černé nebo bílé, popřípadě v barvě slonové kosti.