Nože na maso Böker
Maso hraje v naší kuchyni význačnou roli a jeho krájení je velmi specifické, protože nejdříve je nutné maso rozbourat v řeznictví. Jedná se o porcování a vykošťování velkých kusů. Následně si doma maso budete ještě krájet - plátkovat na menší kusy.
Produkty
Boker Nůž na porcování masa Forge Wood 20 cm
1 939 Kč
-15 %
1 648 Kč
Přidat 'Boker Nůž na porcování masa Forge Wood 20 cm' k porovnání
Nebo ho krájet na kostky. Další specifikum jsou ryby, které se velmi často filetují. Ale také můžete vykošťovat drůbež.
A protože existuje tolik různorodých činností ohledně zpracování masa, existuje i několik druhů nožů na maso, které jsou velmi odlišné.
Takže pro vás máme sekáčky na maso, vykošťovací nože, filetovací a plátkovací nože a další speciality od firmy Boker.
Ale kdo je tento výrobce? Proč má smysl se o něj zajímat? Boker je největší výrobce nožů v Evropě. Má bohatou historii, která zasahuje až do devaténáctého století.
Nože vyrábí v Německu, v Jižní Americe a v Asii.