Přeskočit na kategorie produktů Přeskočit na košík Přeskočit na navigaci
Outdoorový obchod s.r.o. Menu

Nože na maso Böker

Maso hraje v naší kuchyni význačnou roli a jeho krájení je velmi specifické, protože nejdříve je nutné maso rozbourat v řeznictví. Jedná se o porcování a vykošťování velkých kusů. Následně si doma maso budete ještě krájet - plátkovat na menší kusy.

Zobrazit více

Produkty

Boker Nůž na porcování masa Forge Wood 20 cm

Boker Nůž na porcování masa Forge Wood 20 cm
Boker Nůž na porcování masa Forge Wood 20 cm: nůž vhodný na porcování masa a ryb. Lze ale využít i na...

Nebo ho krájet na kostky. Další specifikum jsou ryby, které se velmi často filetují. Ale také můžete vykošťovat drůbež.

A protože existuje tolik různorodých činností ohledně zpracování masa, existuje i několik druhů nožů na maso, které jsou velmi odlišné.
Takže pro vás máme sekáčky na maso, vykošťovací nože, filetovací a plátkovací nože a další speciality od firmy Boker.

Ale kdo je tento výrobce? Proč má smysl se o něj zajímat? Boker je největší výrobce nožů v Evropě. Má bohatou historii, která zasahuje až do devaténáctého století.
Nože vyrábí v Německu, v Jižní Americe a v Asii.